Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Könnyű, inkább vizes, nem...

Könnyű, inkább vizes, nem zsíros testápolót tud ajánlani valaki? Nem használok testápolót, de most anyu betegsége miatt megörököltem a kertet, és azért a nap hatását megérzem.

Figyelt kérdés

2013. máj. 8. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:
[link] lehet nem tunik valami szuper cuccnak, nem is tesz csodat, de szerintem elegge vizes es tenyleg nagyon hamar beszivodik es meg az illata is szuper :) otszaz forint a mullerben, nekem bevalt es eleg sokaig eleg.
2013. máj. 8. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:
A Baba aloe verás (zöld) testápolója szerintem nagyon jó. Gyorsan, ragacsmentesen beszívódik és jó illata van.
2013. máj. 8. 14:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem mindkettőt, aztán illat alapján döntök majd :)
2013. máj. 8. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Zsíros korpára milyen sampont vegyek és hol?

(baktérium okozta zsíros korpára)

Zsíros korpás hajra milyen sampont ajánlanátok?

lehetőleg vmi jó illatú gyógynövényes...?? esetleg kénsampon? kókuszolajat használhatok rá?? tapasztalatok?? előre is köszönöm

Mit tegyek zsíros bőr ellen?

Ilyenkor hogy jön a meleg nagyon zsírosodik a bőröm, és emiatt rengeteg pati van a hátamon, a mellkasomon, de az arcomon nem olyan sok. Valamilyen otthoni praktikát ajánlana valaki?

Létezik fényvédős arckrém pattanásos, zsíros bőrre?

Régóta keresek már. de eddig semmi. nagyon drága szóba sem jöhet.

Tudtok olyan arcvédő naptejet ami NEM zsíros?

Könnyen beszívódik, és inkább zsíros bőrre való?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!