Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire jó az Exodor?

Mennyire jó az Exodor?

Figyelt kérdés
Sajnos rettenetesen izzadós vagyok.És elegem van abból,hogy folyton feketében kell járnom emiatt. Most hallottam az exodorról és ki fogom próbálni. De használ valamit?, Hogyan kell használni??
2009. okt. 7. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is ilyen problámám van. Én vettem exodort, és nekem használt: pl.egy kék ,feszülős' felsőmet a legnagyobb nyári melegben hordtam úgy,hogy semmi izzadságfolt nem látszódott meg rajta! A használati utasítás rajta van, én aszerint használtam, talán egy picit gyakrabban, mint ahogy rá volt írva. Persze kell egy kis idő, úgy 2-3 hét, mire elkezd hatni.

Viszont: az exodor úgy működik, hogy eltömíti a pórusokat,ahol izzadsz, ez pedig vezethet ahhoz,hogy kis csomó alakul ki a hónaljban,ami fáj és több nap alatt múlik el. Én így jártam egyszer és akkor leálltam vele.

Nem akarlak megijeszteni, de azok a spray-k, deo-k és ilyen az exodor is, amiben aluminium-... van (nem tudom a pontos nevét) azok eltömítik a pórusokat (így nem izzadsz) viszont pont ezért rákot is okozhatnak (állítólag)...

2009. okt. 7. 14:15
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ, én már 3 napja használom de még semmi változás :( de kitartó vagyok, remélem hatni fog
2009. okt. 11. 10:55
 3/5 anonim ***** válasza:

első vagyok. nekem kb.2-3 hét után volt változás, szóval ne keseredj el :)

először minden nap, majd hetente 2x-3x elég lesz használni! Csak mindent a használati utasítása szerint tarts be :)

2009. okt. 12. 14:03
 4/5 anonim válasza:
Én már 40 éve (!) használom az Exodort egész családommal együtt, a legnagyobb megelégedésünkre. Se csomó, se rák, se semmi. Ha bármi problémátok adódott, annak biztos, hogy nem az Exodor a kiváltó oka. És mi az, hogy hetek múlva mutatkozik meg a hatása??? Amikor én annak idején megvettem az első adagot, bekentem az izzadással érintett területeket, beleértve az intim részeket is, és elmentem 24 órás szolgálatba a nyári kánikulában. A 24 óra elteltével semmi izzadás, semmi velejáró kellemetlen szag!
2016. jún. 24. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:

"Én már 40 éve (!) használom az Exodort egész családommal együtt, a legnagyobb megelégedésünkre. Se csomó, se rák, se semmi."

"Ha bármi problémátok adódott, annak biztos, hogy nem az Exodor a kiváltó oka."

Némi ellentmondást érzek, a második magabiztos kijelentésed alapján feltételezném, hogy PhD-s vagy és évek óta kutatsz a témában, akkor viszont ismernéd a reprezentatív minta fogalmát.

Magyarul: az atlétatrikós proli csak nézze a focimeccset esténként és ne ossza az eszet névtelenül az interneten.

2017. júl. 18. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!