Mennyire jó az Exodor?

Szia! Nekem is ilyen problámám van. Én vettem exodort, és nekem használt: pl.egy kék ,feszülős' felsőmet a legnagyobb nyári melegben hordtam úgy,hogy semmi izzadságfolt nem látszódott meg rajta! A használati utasítás rajta van, én aszerint használtam, talán egy picit gyakrabban, mint ahogy rá volt írva. Persze kell egy kis idő, úgy 2-3 hét, mire elkezd hatni.
Viszont: az exodor úgy működik, hogy eltömíti a pórusokat,ahol izzadsz, ez pedig vezethet ahhoz,hogy kis csomó alakul ki a hónaljban,ami fáj és több nap alatt múlik el. Én így jártam egyszer és akkor leálltam vele.
Nem akarlak megijeszteni, de azok a spray-k, deo-k és ilyen az exodor is, amiben aluminium-... van (nem tudom a pontos nevét) azok eltömítik a pórusokat (így nem izzadsz) viszont pont ezért rákot is okozhatnak (állítólag)...

első vagyok. nekem kb.2-3 hét után volt változás, szóval ne keseredj el :)
először minden nap, majd hetente 2x-3x elég lesz használni! Csak mindent a használati utasítása szerint tarts be :)

"Én már 40 éve (!) használom az Exodort egész családommal együtt, a legnagyobb megelégedésünkre. Se csomó, se rák, se semmi."
"Ha bármi problémátok adódott, annak biztos, hogy nem az Exodor a kiváltó oka."
Némi ellentmondást érzek, a második magabiztos kijelentésed alapján feltételezném, hogy PhD-s vagy és évek óta kutatsz a témában, akkor viszont ismernéd a reprezentatív minta fogalmát.
Magyarul: az atlétatrikós proli csak nézze a focimeccset esténként és ne ossza az eszet névtelenül az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!