Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit rontok el a cukorgyantámma...

Mit rontok el a cukorgyantámmal, hogy pár letépés után már foszladozik?

Figyelt kérdés

Megcsinálom a cukorgyantát, teljesen jó az állaga, össze is gyúrom, és nagyon jó, de csak pár tépésig. Azután kezd nagyon ragadni a lábamhoz és a kezemhez. Erre találtam tippet, hogy vizezzem be kicsit a kezem. Akkor ahhoz már tényleg nem tapad, de elkezd szétfoszlani a gyanta.

Nem tudom már olyan szépen felkenni, se letépni (nagyja ott marad).

Mi a titka annak, hogy végig tudjam gyantázni a lábam?



2013. szept. 13. 13:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha kicsit savasabbra csinálod rugalmasabb lesz, tehát nem fog úgy szakadni. Teáskanálnyi citromlét agy ecetet adj hozzá miután annyira felmelegítetted hogy keverhető. Hagyd kihűlni és próbáld meg újra.
2013. szept. 14. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Idő közben a kísérletezéseim közepette rájöttem, hogy citromból és vízből is +50%-ot hozzátéve teljesen tökéletes cukorgyantát kapok :)

2013. okt. 10. 07:08

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!