Arc. A pattanásaim után ilyen kis barna "szeplő" szerű folt marad az arcomon. Ezeket, hogyan tudnám eltüntetni? Ha Neogranormonnt kérnek rá elhalványodik de utána megint ugyanolyan lesz. A pattanásaimra minden este niacide krémet használok.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Eredeti hajszínem középbarna, de már nagyon ősz. Vettem Schwarzkopf festéket,világos kasmírbarnát (560 a száma), és szinte fekete lett tőle a hajam. Nagyon nem tetszik, öregít. Át lehet festeni már másnap a fenti kérdés szerint, vagy hogyan tudnám kivilágosítani legalább pár árnyalattal?
szeretnék használni alapozót és púdert de nem tudom milyet.nem akarom nagyon eltakarni a szeplőim. van olyan itt közületek aki ugyanilyen helyzetben van? ti mit használtatok? melyik alapozó vált be?
Ha igen, akkor hogyan?
Most is voltam fodrásznál, és nem csinált semmi különlegeset a hajammal, csak sampon, balzsam és kész(meg vágott a végéből, a töredezés miatt) és az amúgy hullámos, rossz tapintású hajamból varázsolt, majdnem teljesen egyenes, szuper fényes, pihe-puha hajat. Mi a...
(ugyanolyan sűrű, hosszú a hajam, nem váltottam hajszárítót)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!