Mi a véleményed a hajamról az alábbi kép alapján?
Régebbi képek, régebbi kérdéseimből:
Február: [link]
Április: [link]
Június: [link]
November: [link]
Bocsika, de én nem tudok hasraesni egy szimplán hosszú hajtól. Szerintem nincs benne semmi extra. Nekem nem tetszik benne, hogy csak úgy van. Szép, meg jó, hogy ódzkodsz a hajszárítótól, hajvasalótól, de a te hajadnak alapból nincs semmilyen formája (se nem egyenes, se nem hullámos), szóval én nem tudnám csak így hagyni...
Mielőtt beszólna valaki, hogy irigy vagyok, hosszabb a hajam:) bár az tény, hogy nem ennyire egészséges, de nekem az övé akkor sem tetszik különösebben.
Koszonom a valaszokat es velemenyeket.
Szerencsere hiaba nem hasznalok hajszaritot nem lesz korpas a hajam.
Szia!
Nekem nagyon tetszik a hajad. Jó mindegyik. De talán az utolsón rövidebbnek tünik, vágattál a hosszából? Mert ha igen az kár, jól áll neked a hosszú. Vagy csak azért tünik rövidebbnek mert fokozat van vágva bele?
A februári képen még tűrhető a hossza, de szerintem ennél hosszabb haj teljesen felesleges. A novemberi képen nekem már kifejezetten nem tetszik, csak egy lógó "valami", olyan teljesen semmilyen. Ráadásul ha megnézed, te is látod, hogy az alsó hajszálak el vannak vékonyodva, csak kilógnak, mint valami csonkok. Én 20 cm-t simán levágatnék a végéből.
De ízlések és pofonok. Szerintem az ilyen hosszú, csal lógó haj már inkább igénytelen benyomást kelt. A februári képen még szép, de nekem hosszabb nem kellene.
Nekem is pont a februári tetszik a legjobban, talán ott egy picit fényesebb a hajad, a többin mintha fakóbb lenne, de lehet hogy csak a fénykép miatt tűnik így :)
Ezt leszámítva gyönyörű, hosszú és látszik, hogy gondoskodsz róla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!