Budapesten hol lehet kapni színes (lila, kék) hajszínezőt?
próbáltam keresni,neten fodrászkellékeseket de gondolom nincs minden kis üzletnek honlapja.
Olyan 6-8 hajmosással kimosható nem túl nagy kiszerelésű hajszínezőt szeretnék venni.
A 4-6os villamos vonalán a király utca és a wesselényi között a hair clubban próbálkozz.
vagy a podmaniczky utca elején a bajcsytól nem messze is van egy kellékes, és a nagymező utcában árulnak színezőt a kellékesben.
köszi a válasz, a haireclubot megtaláltam google térképen
viszont a podmaniczky utca és a bajcsy-zsilinszky nagyon messze van egymástól ott nem tudom mire gondoltál?
a crazy colort ajánlom, az kb 6-8 mosás, kicsit kevesebb, de vegyél sokkal sötétebb színt mint amilyet szeretnél, a lehető legsötétebb árnyalatot ami csak van, mert sokkal világosabbra fogja be általában, mint amilyen elvileg, és amúgy is kijön első mosás után a legtöbb színe.
a la riche directions is jó, arra is kb az érvényes, ami a crazy colorra, talán az egy kicsit jobb.
amit semmiképp se vegyél, mert konkrétan nem jön ki a hajadból: aricolor, manic panic
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!