Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajszínezőből (color shampoo)...

Hajszínezőből (color shampoo) hátközépig érő hajra 2 dobozzal szoktatok használni, (ez van rá írva) vagy egy is elég a remélt hajszín eléréséhez?

Figyelt kérdés

2014. máj. 9. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
2 kell,de inkább 3.
2014. máj. 9. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Jól mondja az első, kettő minimum, de lehet, hogy az is kevés lesz. Nekem kicsit váll alá érő hajamhoz is kevés volt a múltkor 1 doboz.
2014. máj. 9. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a derékig érő hajamra használtam 2t, de más csinálta nekem, magamnak biztos nem tudtam volna megcsinálni annyi festékből.
2014. máj. 9. 16:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Ahogy látom ez ilyen 50 ml-es?!

Na én amit venni szoktam az 100 milis, abból kell nekem kettő a hátközépig érő hajamra. Szóval ebből minimum 3 kéne, de inkább 4. Gondolom függ attól is milyen dús a haj.

2014. máj. 9. 16:47
 5/5 A kérdező kommentje:

igen,50 ml-es.

Értem. Egyelőre 2 van itthon,akkor veszek hozzá még egyet.

Csak nem értem,miért ilyen keveset tesznek bele, a legtöbb nőnek azért áll alatt érő a haja.

2014. máj. 9. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!