Ha fodrászhoz megyek mindenhova kell időpont?
Figyelt kérdés
Még nem voltam fodrásznál , azért kérdem.2014. máj. 12. 04:22
1/5 anonim válasza:
Nem, szerencsére már vannak olyan fodrászatok, ahova nem kell. Általában a plázák, hypermarketek üzletsorán lévő fodrászatok ilyenek.
2/5 anonim válasza:
Miért mennél mindenhova fodrászhoz? Nem elég csak az egyikhez elmenni?
3/5 anonim válasza:
a biohairbe vagy a csak vágás szalonba nem kell időpontot kérni. és nincsenek horror áron sem.
4/5 anonim válasza:
Én még oda is kérek időpontot, ahova elvileg nem kell, mert sokszor van, hogy aznapra már nincs nekik, vagy csak pl. egy-kép óra múlva van. Ez még mindig jobb, mint egy hétre vagy hónapra időpontot kapni. Van, hogy rámcsodálkoznak, hogy minek, de tulajdonképpen nekem is az a tuti, ha nem megyek oda potyára, meg azért nekik sem hátrányos.
5/5 anonim válasza:
Nálunk Veszprémbe a plázába van egy fodrászat, ahova nem kell időpontot kérned. Csak bekel "állnod" a sorba, ha vannak. De ahova én járok,oda kell időpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!