Help! Az oxi segítene?
Figyelt kérdés
Na szóval az van hogy piros színezőhabot használtam az egész hajamra és szeretném minél hamarabb eltűntetni mert borzalmas.Ha itthon oxit használok akkor az segít? 12 százalékos az oxi, utána barnára szeretném festeni. Az oxihoz kell vmi szőkítőpor?2014. máj. 12. 17:25
1/5 anonim válasza:
Oxi magában csak a hajadat teszi tönkre. Szőkítőporral is tönkreteszi, de akkor ki is szőkíti.
Ha színezőhabot használtál inkább ne szőkíts, kikopik magától is jópár mosás után. Vagy használj c-vitaminos pakolásokat, többször is akár, az is szépen koptatja. Utána meg festheted.
12% oxitól a fele hajad is letörne szóval nem a legjobb ötlet.
2/5 A kérdező kommentje:
Okés. köszönöm a segítséget. Csak iszonyatosan zavar ez a piros csak mert nagyon rikító :/ tegnap csináltam de nagyon mérges lettem magamra
2014. máj. 12. 20:14
3/5 A kérdező kommentje:
De be lehetne festeni barnával ha csak színező hab?
2014. máj. 12. 20:14
4/5 anonim válasza:
Használj c-vitamin pakolást, nem árt a hajnak, hajszínezőt szépen kiszedi, utána festheted barnával. Ha sötétbarna akkor befogja rendesen, ha világosabb akkor lehet hogy vöröses lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
Sötéttel terveztem mert gondolom az befogja. Elég egy doboz vagy szerinted kettő kell? Milyet ajánlanál?
2014. máj. 12. 23:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!