Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kialakulo pattanas visszaszori...

Kialakulo pattanas visszaszoritasa?

Figyelt kérdés
Gyakran jonnek az arcomra pattanasok,de mindig csak 1-2 nagyobb. Most is latom hogy pirosodik mar ketto,de még nem fajnak es ilyenkor néha sikerult az hogy tettem ra fogkremet es vegul ki se jöttek. De neha meg pont hogy inkabb begyulladnak tőle,pedig ugyanazzal a fogkremmel szoktam. Esetleg tudnatok valami megbizhatobb módszert(hazit) hogy megelozzem hogy kijojjon? ( még nem faj csak kicsi piros potty van amibol félek hogy holnapra oriasi lesz) elore is köszönöm
2014. máj. 15. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
egy félbe, negyedbe vágott fokhagymát rakj rá, hagyd rajta akár egy órát. Ettől vagy elmúlik, vagy felszínre hozza a belsejét, ami után csak kinyomod (normálisan,tiszta kézzel) és másnapra be is gyógyul :)
2014. máj. 15. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor paradicsomból, lisztből és élesztőből csinálok pakolást, és az esetek többségében tiszta marad az arcom. Hagyd rajta fél órára, mosd le és arctisztítóval, pattaáscsökkentővel kend be utána. Előtte is mindenképp tisztítsd le. Hetente csináld ezt meg, és nem fog zsírosodni a bőrörd, és pattanások sem lesznek:)
2014. máj. 15. 16:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindkettotoknek.:) es a paradicsom,eleszto es liszt aranya mennyi legyen?
2014. máj. 15. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy db paradicsom, egy fél zacskó (por állagú) élesztő, és a lisztből annyit, hogy kenhető legyen:)
2014. máj. 15. 16:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonooom :*
2014. máj. 15. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!