Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Azon gondolkodtam, hogy a...

Azon gondolkodtam, hogy a fésülés könnyítő spray, hogyan segíti a haj fésülhetőségét?

Figyelt kérdés
Előre is köszi! :P

2014. jún. 25. 20:01
 1/5 anonim válasza:
Ha befújod vele, akkor könnyebbé teszi a fésülést, mert van benne olyan anyag, ami szétválasztja a hajszálakat. Vagyis érted :D
2014. jún. 25. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szilikonnal, amitől könnyebben csúsznak a hajszálak, illetve maga a nedvesítés is segít.
2014. jún. 25. 21:12
 3/5 anonim válasza:
Igen, viszont a szilikon károsítja a hajat, itt olvashatsz róla: [link] :)
2014. jún. 25. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nekem van, de nem tudom. Olyanom van, ami fényesebbé teszi a hajam, és finom illata van, nem a fésülés miatt vettem, de nem is éreztem változást a fésülésnél. Az enyémnek a szilikon csak sokadik összetevője, tehát azt sem lehet rá mondani, hogy egy szilikon bomba..
2014. jún. 25. 23:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :p
2014. jún. 26. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Melyik mostanában a legfinomabb illatú férfi dezodor?

Plusz sok órán keresztül hatásos is?

Van olcsóbb hajvégápoló spray?

Gliss Kurt használok,de elég drágának tartom.1000 ft. Tudtok olcsóbbat,ami szintén jó? Nagyon hosszú haj,nincs benne soha változtatás.

Deo spay-t és parfümöt lehet egyszerre használni?

Most konkretan erre a nivea cool kickre gondolok. Nem nyomja el a deo a parfümöt (vagy keveredik)? Hogy szokás használni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!