Hogyan tisztít jobban az arctisztító? Ha kézzel vagy vattakoronggal, arcszivaccsal visszük fel?

válasza:Attól függ, milyen az arctisztító. Mert ha ahabzó arclemosóról van szó, akkor azt vizes arcra vizes kézzel kell felvinni, szétdörzsölni, utána lemosni.
De pl. egy micellás vizet vagy arctisztító tejet koroggal kell használni.
Köszönöm :)
nekem gél állagú habzó arctisztítóm van, amit szivaccsal szoktam felvinni. benedvesítem az arcom, a szivacsot, majd rányomom a lemosót, felhabosítom és felviszem. nekem így is habzik. így nem jó?

válasza:

válasza:Első vagyok.
Jó úgy, ahogy csinálod, csak arra vigyázz, hogy ne erősen dörzsöld az arcod a szivaccsal, mert a túlzott radírozásnak érzékeny és elvékonyodott bőr az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Vagy arctisztítónak, amelyben barna cukor és hamu található összetételként.
Miket használtok? Ha a pontos terméknevet nem is de legalább felviteli sorrendben írjátok már le a fajtát (pl. :tonik) Köszi, az értelmes válaszokat!
Ma kozmetikusnál voltam arctisztító kezelésen és hát tiszta vörös meg sebes a bőröm... Sulikezdésre nem lehetne valahogy meggyógyítani? Nem alapozóra/púderre gondolok!
Micellás vízre, vagy kristályos sminklemosó jutott eszembe. Ti mit használtok/ajánlotok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!