Tangle Teezer Original vélemény?
Figyelt kérdés
Már megrendeltem. Állítólag ma jön meg. Az érdekelne hogy mennyiben más mint egy normál fésű? Nehezebb fogni így nyél nélkül? Puszi! :32015. júl. 15. 13:19
1/3 anonim válasza:
Szerintem olyan mint a boltban kapható nagyfejű kifesulo fesu. A lányomnak vettem, mert mindig sír mikor fesulom a hosszú hajat. Igaz ennél nem sír, de csak felületesen fesul, a belső kocokig nem jutnak el a tuk, mert rövidek. Tehát ha alaposabban csinálnám ennél is sírna. Amúgy nem nehezebb fogni, mert úgy van kialakítva hogy pont a kézbe passzoljon, ráadásul jobb és bal kézbe is.
2/3 anonim válasza:
En nagyon szerettem, nem huzta a hajam, kis helyen is elfert.. Kar, hogy elhagytam :(
3/3 anonim válasza:
Könnyebb vele kifésülni a hajat, kb ennyi, nem olyan nagy szám amúgy, engem zavart hogy nincs nyele, ezért vettem olyat aminek van... annak detangler a neve, én ebay-en vettem őket 700 ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!