Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csinaljak ha a borom...

Mit csinaljak ha a borom alatt sok apro pattanas van?

Figyelt kérdés
Szoktam koznetikushoz jarni es mindig a homlokommal volt a legtobb problema..Nem nagyon nyomja ki azokat a pattanasokat mert mindig azt mondja hogy meglatjuk hogy vissza huzodik vagy ki jon a felszinre mert ha a bor alatt ki tudna nyomni akkor lehet hogy csak artana nekik,de engem nagyon zavar a homlokomon.Es zsiros a borom mit tudnek ellene tenni mert azt vettem eszre hogy pl amit eddig hasznaltam fabulont meg garnier polus osszehuzot azoktol par ora mulva megint zsiros lett az arcom ha meg sima vizzel mosom az arcom akkor nem annyira zsiros az arcom.Milyen szappanal mossam az arcom?Vagy eleg ha csak vizzel mosom meg?14/l
2016. jún. 20. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Miket szoktál enni? Mivel pl. az édességek és a chipsek hatására sok pattanásod lesz.

A túl zsíros kaják is befolyásolják, plusz a menstruáció előtti hormonburjánzás is.

Most még tini vagy, természetesek a pattanások.

Iszol napi 2 liter vizet?

Most, hogy jó idő van, feküdj ki napozni, a napfény jó gyógyító hatású.

2016. jún. 20. 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem az számít,hogy mit eszel,a pattanásosságra való hajlam sajnos nagyrészt genetika...ismerek olyan csajt,aki folyton sportol és nagyon egészségesen étkezik,mégis csupa pattanás és ismerek olyat is,aki eszik összevissza,mégis tiszta a bőre.

14 éves vagy,teljesen természetes ebben a korban a sok pattanás.Sajnos ez ilyen...egyébként javaslom,hogy bőrgyógyásszal irass fel zyneritet,az nagyon hatásosan szárítja le a patikat :)

20L

2016. jún. 20. 21:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezek a bőr alatti pici faggyúgolyócskák.Radírozd,de ki is lehet tisztítani,nem értem a kozmetikus miért nem tette.
2016. jún. 21. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!