Sok hajam van, de rossz minőségű. Mit csináljak vele? Milyen frizurát ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Viszonylag sok hajam van, de vékony szálú, töredezésre és kiszáradásra hajlamos. Ha nem teszek rá egy kiló balzsamot, ki se lehet fésülni. Bár az igaz, hogy festetem, de mielőtt elkezdtem volna, akkor sem volt sokkal jobb állapotban. Milyen termékeket lenne érdemes vennem rá? Azon is gondolkozom, hogy vágatok belőle, bár vállig érőnél rövidebbet nem szeretnék. Most mellig ér, és lépcsőzetesre van vágva. Milyen frizurát lenne érdemes választanom?2016. jún. 24. 19:47
1/4 anonim válasza:
Vágass belőle. A törött hajrészt felesleges megtartani, hiszen nem szép. Ki kéne ritkítani, nagyon. Akkor könnyebben kezelhető. A frizurád szerintem jó, mert a lépcsőzetessel jobban kezelhető, mint amikor egyforma hosszú.
2/4 A kérdező kommentje:
Ritkíttatni semmiképp sem szeretném, az az egyetlen amit szeretek benne, hogy dús. Nem kezelhetetlenül sok, csak jó tömött. :) Inkább a szárazsággal van a baj. A végéből rendszeresen vágatok, nem is az van eltöredezve, hanem úgy az egész ki van száradva. Sokszor olyan az egész, mint egy szénakazal.
2016. jún. 24. 20:06
3/4 anonim válasza:
Pedig jobb lenne ritkábban.
Esetleg keress más hajfestéket.
Nekem a festéstől szép fényes lesz.
Csak akkor olyan szénakazlas, amikor szőkíttettem.
4/4 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmi frizurám van (csak sajnos nem ilyen vastagszálú), szóval a lépcsők miatt valamennyire meg lett ritkítva. A nagyon tépett nem igazán tetszik.
Megkérdezhetem milyen festéket használsz?
2016. jún. 24. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!