Hazilag lehet ombret csinalni?
Figyelt kérdés
Gesztenyebarna a hajam, de a felso reszet feketere szeretnem es az elsot pedig ilyen bordora. Valami ilyesmi [link] 2016. jún. 29. 14:49
1/3 anonim válasza:
Saját hajat szépen megcsinálni még fodrásznak sem megy minden esetben. Ez nem csak egy sima hajfestés, bár az is tud gondot okozni soknak. Szóval én nem állnék neki a helyedben...
2/3 anonim válasza:
Ezt a kombót még sok fodrász sem tudja megcsinálni szépen, hogy ne legyen éles kontrasztos, otthon esélytelen mert keverni kell hozzá, figyelni, fóliázni, hogy átmenetes legyen. Bolti festékkel pedig az eredmény általában amúgy se lesz olyan mint a dobozon.
A bordót csak leszívott, újrapigmentált hajra lehet feltenni hogy látszódjon is és ne tűnjön el egy mosás után.
A fodrásznak pedig ha javítania kell az otthoni dolgot akkor az nem 100% úgy már hogy olyan lesz. Egyszer kell ezt megcsináltatnod nála, elsőre, utána főfestés elég.
3/3 anonim válasza:
Nekem anyukam csinalta, pedig nem fodrász, sötétbarna hajamra ilyesmi sotet pirosat festett. Meglepoen jo lett az eredmény, csak par honap utan ugye kikopik, tavaly augusztusban festette be, decemberbe ujra, most ujra kene de mar mas hajat szeretnek..:) szerintem ezt csak az tudja igazan, aki ezt megtapasztalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!