Valaki mondana az ötletemről részletes véleményt?
Sziasztok, 15 éves vagyok és most úgy döntöttem változtatok.
Szemüveg helyett kontaktlencse, hajfestés és vágatás.
Arra gondoltam a természetes vörös helyett valami más színt szeretnék viselni. Nagyon sok hajam van és eléggé fehér bőröm zöldesbarna szemmel. Milyen színt ajánlanátok nekem: fekete vagy világosabb? Mert ez a kettő nagyon tetszik.
A másik hogy fel szeretném nyíratni oldalt vagy hátul vagy olyan hajat szeretnék hogy kleopátra és bal oldalt fullban fel van nyírva. Melyiket ajánlanátok?
Nekem természetes szőkésbarna hajam van zöld szemmel. A vörös pl egyáltalán nem állt jól, de a fekete sem. Sötét szín közül a mahagóni ami tetszett, de mivel szép természetesen barnás bőrtónusom van a szőkés vonal áll a legjobban, évek óta nem tudok lemondani róla.
A vörös pigmentek elég problematikásak, nézegess színmintákat és ilyen műveletet mindenképp bízz a fodrászodra, ne ess neki otthon. Színválasztásban is sokat tud segíteni. Sok sikert :)
Hát, ha bevállalós vagy, feketére, azzal szépen tud mutatni a zöldes... minden szem :)
Viszont készülj fel, hogy a rokonok minimum szívrohamot kapnak, és ha ismét vörös szeretnél lenni, az hosszas proci lesz.
Ja, és mindenképp! fodrász, ne otthon ess magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!