Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Arcfeszesítés stimuláló...

Arcfeszesítés stimuláló szerkezetekkel?

Figyelt kérdés

Most nézegettem interneten ezeket a szerkentyűket, van egy, amiről nagyon sok jó véleményt és tapasztalatot mondtak/mutattak, viszont nagyon drága, nem az én pénztárcámnak való. Ezek kimondottan arcbőrhöz készültek.

Nézegettem ebay-en EMS készülékeket, ezek teljes testre valók, ki is néztem egyet azt hiszem 18$.

Érdemes egy ilyen fajtát beszerezni? csak arcra használnám, a többi testrészeimet edzéssel tartom kordában. Majd egy hónapja vagyok bizonytalan ezzel a témával kapcsolatban. Anyukám szerint hülyeség-de szerinte minden az, a párom nem fogalakozik ilyenekkel így véleményt sem szándékozik alkotni, tesóm meg még rosszabb ilyen téren mint én. Úgyhogy rátok hagyatkoznék.

Esetleg valakinek van tapasztalata kozmetikában való arcfeszesítésben? Az milyen 'érzés'? Hasonlóan stimulálnak a kozmetikában használt készülékek, mint ahogyan ezek tehetik? Tudom, hogy a kozmetikusok profibb, ezzel százszorta eredményesebb gépekkel dolgoznak. Arra lennék kíváncsi, hogy azok is ugyanúgy stimulálnak, 'ráznak'?

2016. júl. 1. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Én azt ajánlanám,hogy kozmetikushoz menj,ugyanis több pénzbe fog kerülni,mint nála.A másik nem szabad minden nap,mert megereszkednek az izmok.Ha kell használ hozzá feszesítő ampullát,szérumot.
2016. júl. 2. 10:17
 2/2 A kérdező kommentje:

De pont ezaz, hogy még bónusszal is 3-4 ezrek (és még keveset is mondtam) az ilyen jellegű kezelések. És, ha még sikeres eredményt is érne el 1 alkalommal (ami lehetetlen), azt szinten kéne tartani. Azért gondoltam, hogy beszerzek ilyen kütyüt. 18$ ami majdnem 1 kezelés ára.

Köszönöm a segítségedet, nagyon hasznos volt, mert több mnit valószínű, hogy én neki ugrottam volna és minden nap használtam volna órákig (najó nem órákig, de fél órát biztosan)

2016. júl. 2. 16:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!