Valakinek tapasztalata ilyen hajszínező krétáról?
Figyelt kérdés
Mennyire fogna be egy világosbarna hajat? És a hajon kívül megfog mást is? Gondolok itt arra, hogy a ruhákat mennyire színezi be, kilehet-e mosni.
Illetve hajmosás nélkül mennyi ideig tartja meg a színét?
2016. júl. 4. 08:40
1/3 anonim válasza:
Van amelyik befogja a sötét hajat is, de nem mind. Ki kell próbálni. összefog mindent amihez hozzáér, ruha, ágynemű, és a hajadon is elmaszatolódik általában. Legalábbis nálam ez volt. Rémesen nézett ki pár óra után már.
Amúgy simán kimosható ruhából is, hajból is.
2/3 anonim válasza:
Nem ilyesmi volt nekem, de hajszínező kréta. Gondolom mind hasonló. Tényleg kréta volt, tehát port színezel bele a hajadba. Hullik nagyon, de világos hajon nagyon szépen mutat, egyik barátnőm szőke haját pl. szivárványosra festettem neki. Egy fekete hajú barátnőmön próbáltam, és neki tulajdonképp csak a piros maradt meg a hajában, de az nagyon szépen. Nekem barna hajam van, és volt pár szín ami bejött, de a nagyon világosak sajnos nem :(
3/3 anonim válasza:
Ja és az lemaradt, hogy mivel por, addig marad meg, amíg ki nem hull a hajadból. Ha kifésülöd kb. kimegy az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!