Tartósan szeretném göndöríteni a hajam, hogyan?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék sokat ártani a hajamnak.
A dauer tényleg nagyon ártalmas? tapasztalatokat is várok :)
2016. júl. 18. 13:48
1/3 anonim válasza:
Ha dauert csináltatsz elég hamar kopaszra válthatsz...nagyon ártalmas maximum pár évig lenne jó...pár bnőm is csináltatott és nagyon megbánták, ha pedig tartósan nem is de vannak trükkök amik gyönyörű göndörséget biztosítanak pl a szívószálas trükk hajhabbal vagy zoknival feltekerve nagyobb hullámot akarsz, vagy csak simán fond be éjjelente (persze én ajánlom h tinscenként kicsit nedvesítsd és egy nagyonh pici hajhab) remélem tudtam segíteni picit 18L
2/3 anonim válasza:
Évekig volt dauer a hajamban, és még nem vagyok kopasz :) , sőt, nem is hullott a hajam. A mai dauervizek már nem roncsolnak jobban, mint egy hajfesték. Nyugodtan daueroltasd be a hajad, ha az tetszik.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válasszokat.
Végre hosszú a hajam és egészséges, ezért félek a dauertől, valakinek még tapasztalat?
csak kellemetlen az a szitu, mikor göndörítem a hajam és mindenki azt mondja hogy jobb mint az eredeti...
ezért kéne hosszútávú megoldás.
2016. júl. 18. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!