Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mekkora az a rövid haj cm-ben...

Mekkora az a rövid haj cm-ben ami még nem tüsi, viszont épphogy tudom fésülni?

Figyelt kérdés
Most majdnem hát középig érő hosszú hajam van, amit szeretnék levágatni fiúsan rövidre mert már nagyon régóta szeretnék rövidet. Ennyire rövid hajam egyébként még soha nem volt. Tapasztalatok alapján kérdezem, hogy kb mekkora az a hossz cm-ben ami még nem tüsi, de azért még fésülhető. A válaszokat előre is köszönöm!

2017. júl. 31. 17:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt rövid hajam (és nem is lesz) de azért tanácsot adhatok :) keress rá googl-n vagy pinteresten hogy pixi haj/ pixi frizura vagy pixie hair nagyon szép rövid hajakat fog kiadni kimondottan nőknek és többfele van válogathatsz kedvedre :)
2017. aug. 1. 00:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Kb 1 cm.
2017. aug. 1. 14:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Az a hajad állagától is függ. De szerintem told le most tüsire ebben a melegben, és őszre megnő annyira, hogy fésülni is kelljen :)
2017. aug. 1. 15:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is függ a haj állagától is. Egyébként kb. 3-4cm az ami még épphogy fésülhető.
2017. aug. 1. 21:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi lett a hajaddal aztán? :)
2017. aug. 16. 13:00
 6/10 A kérdező kommentje:
Levágattam. Kb. 3cm-es most.
2017. aug. 17. 08:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Remélem, tetszik így :) biztos vagyok benne, hogy jól tetted, imádom a rövid hajat lányokon :)
2017. aug. 17. 08:43
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem bántam meg. Sokkal jobban érzem így magam. Most úgy vagyok vele, hogy nem is szeretném többet megnöveszteni. Marad ez. Annyi a hátránya, hogy gyakran kell vágatnom, mivel a hajam gyorsan nő. Nem szeretném, ha 3-4 cm-nél hosszabb lenne.
2017. aug. 17. 13:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Az jó :) kipróbálsz még rövidebbet is? :)
2017. aug. 17. 16:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát 3cm az már elég rövid... Ehhez a nagyon rövidhez is inkább a párom ragaszkodott.
2017. aug. 17. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!