Lányok, ti is úgy látjátok hogy a nő a szebbik nem?
Figyelt kérdés
Férfiként szerintem egyértelműen a nő a szebbik nem. Nem hiába hívják a nőket szebbik nemnek. Nőként ti is így látjátok? Nem zavaró hogy a rondábbik nemhez kell vonzódnotok?
Szerintem a nemek alapvetően nem szépek vagy csúnyák, nekem nőként a férfiak tetszenek.
tegnap 15:13
2/13 anonim válasza:
Az, hogy az egyik "szebb(ik)", nem zárja ki, hogy a másik ne lenne szép. Ami amúgy is egy szubjektív dolog és mindenkinek mást jelent, nem lehet mindenkire általánosítani. Nem következik a mondásból a szélsőség sem, hogy az egyik csak szép lehet, és a másik csak ronda.
tegnap 15:14
3/13 anonim válasza:
Mit értesz vonzalom alatt? Esztétikailag vagy szexuálisan? Mert nagyon nem mindegy. Attól, hogy valakit/valamit esztétikailag szépnek találok, még nem biztos, hogy szexuálisan is vonzódok hozzá. Egy festmény is lehet szép, mégse akarok lefeküdni vele.
tegnap 15:20
4/13 anonim válasza:
A nők semmivel nem szebbek mint a férfiak. Ami szebbé tesz minket külsőleg az a ránk épülő szépségipar. Ha levonod belőlünk azt a cicomát amit társadalmi okokból kell végeznünk magunkon akkor egy ugyanolyan szőrös, szétálló hajú büdösödő embert kapsz.
tegnap 15:27
5/13 A kérdező kommentje:
Esztétikailag értettem. Persze férfi és nő is lehet szép vagy ronda, de alapvetően szerintem a nők egyértelműen szebbek. Én férfiként csak azt tudom hogy milyen az (szerintem) esztétikailag szebbik nemhez vonzódni. Mivel sokkal több a biszex nő mint a biszex férfi, ez is talán azt bizonyítja hogy a nő a szebbik nem. Szerintem.
tegnap 15:32
6/13 anonim válasza:
Igen.
tegnap 16:06
7/13 anonim válasza:
Szerintem nem lehet szépség alapján nőt és férfit (mint nemet) összehasonlítani. Melyik a szebb, egy katolikus templom, vagy egy amerikai kaszinó? Mindkettő elég pompás, de másból készült, más embereknek, más indíttatásból, más kulturális lábnyommal.
tegnap 16:14
8/13 anonim válasza:
Szerintem nem.
Férfiként az etalon én vagyok, a nők meg csak sminkelve szépek, nekem viszont nincs smink az arcomon
tegnap 16:16
9/13 anonim válasza:
"Mivel sokkal több a biszex nő mint a biszex férfi, ez is talán azt bizonyítja hogy a nő a szebbik nem. Szerintem."
A biszex azt jelenti, hogy szexuálisan vonzódik mind a két nemhez, de hogy esztétikailag ki kit tart szépnek, az ettől teljesen független. Biszex férfiból azért van statisztikailag kevesebb, mert az kevésbé elfogadott, ha egy férfi vonzódik férfiakhoz, mintha egy nő vonzódik nőkhöz, ezért kevesebb férfi meri bevallani, hogy biszex, mint ahány nő, vagyis értelemszerűen kevesebb biszex férfi fog megjelenni a statisztikákban, mint nő.
tegnap 17:02
10/13 anonim válasza:
Vannak esztétikailag szép férfiak is, csak a genetikán múlik. Más a fizikai felépítés is.
Én személy szerint a legtöbb emberben találok valami esztétikailag szépet, nemtől függetlenül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!