Milyen vagyok es kb hany evesnek nezek ki? (bocs a helyesirasert)?
2011. szept. 30. 16:39
11/22 A kérdező kommentje:
1 kepen a karkotot a baratnom adta ide a masodik kepen pedig pizsipartyn bohozkodtunk es aze vagyok olyan idetlenul kifestve amugy nagyon birom azt a hozzaszolot amelyik bohoznak nevezett kosziii
2011. szept. 30. 18:33
12/22 anonim válasza:
Nem forgatnád el a képet a kedvünkért? Az első válaszban már leírtam.
14/22 A kérdező kommentje:
most jobb?:)
2011. szept. 30. 19:12
17/22 anonim válasza:
2. képtől igazán megilyedtem XD
18/22 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezek a képek nagyon előnytelenek. Tegyél fel újjakat, ahol látszik az arcod rendesen, és az alakod, és ahol mosolyogsz...
19/22 anonim válasza:
Jaj bocs. Inkább forgasd vissza. Most mit vársz? Azt mondjuk, hogy szép vagy? Nem vagy az. Rakjál fel egy normális képet, ami nem fekete-fehér, és nincs így összekontárkodva az arcod.
20/22 A kérdező kommentje:
nem vartam h mond szep vagy ok???de szerintem te csak pattogsz itt
a legtobben akik itt nagypofajuak azok a valosagban az annyuk szoknyajuk alatt sem mernek egy szot szolni (tisztelettel kivetel)
2011. okt. 3. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!