Sok súlyt veszítettem, ezért a melleim szinte "elfogytak". Hogyan javíthatok a helyzeten?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
21 éves lány vagyok, korábban 50-51 kg voltam (kb 160 cm magas) viszont egy betegség miatt lefogytam 41-42 kg-ra, a melleim összezsugorodtak. A lányok mindig örülnek, ha fogynak egy kicsit, de már én is láttam, hogy túl vékony vagyok, ezért mikor rendbe jött az egészségem próbáltam hízni. Odáig jutottam, hogy most 44 kg vagyok. Fenekemen, combomon látszik, de a melleim ugyanolyan picik maradtak.
Több számot csökkent a méretem, nagyon zavar és a formája sem pont szép.
Tudtok ajánlani olyan praktikákat, amik nektek segítettek vagy olyan gyakorlatokat, amivel formálhatom a melleimet?
Előre is köszönöm!
2014. ápr. 5. 14:09
1/1 anonim válasza:
ha látnám az sokat segitene...simán mellre gyúrást probáltad (mint a srácok a teremben) nőni nemfog de alakja az lessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!