Lányok nálatok számít, hogy milyen combja van egy férfinak?
vékony kevésbé izmos comb jön be nektek vagy inkább kicsit vastagabb izmos comb? számít hogy egy comb összeér vagy sem?
mi nállatok a Férfi comb Ideál?
Személy szerint nekem az izmos comb számít,hiszen ha vastag is de hájas az már nem egy kellemes látvány.Ha pedig túl vékony akkor meg én érzem rosszul magam.De látni párokat akik nagyon hasonlítanak,ezért én azt mondom hogy úgy alakítsd a tested ahogy te jól érzed magad,mert esélyes hogy egy hasonló alkatú lánynak is úgy tetszel majd ahogy vagy.
Az összeérő combok szerintem elég gyakoriak az izmos combú férfiak közt,viszont én szintén nem szeretem ha a háj miatt ér össze a comb.
Ne legyen az enyémnél vékonyabb! Meg úgy eleve ne legyen nálam vékonyabb. Ami egyébként nem nagy kérés, mivel alacsony vagyok és vékony.
És igen, inkább izom, mint háj.
Az oly' mindegy, hogy összeér-e vagy sem, ugyanis elsősorban nem a fittségen múlik, hanem a csontszerkezeten. Férfiaknál ritka (és természetellenes is), hogy valakinek széles csípője legyen, a keskeny csípővel pedig szinte velejár az összeérő comb.
Nekem a vastag, erős comb jön be.
22L
Én nem szeretem a nagyon izmosat. Legyen vékony és szálkás, ne érjen össze.
Természetesen ez a leírás nem azt jelenti, hogy ha valakinek izmos a combja, annak esélye sincs nálam, mert nem comb alapján választok párt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!