Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen műkörmöm legyen?...

Milyen műkörmöm legyen? Milyen műkörmök vannak most divatban?

Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Egyre kevésbé divat a műköröm, most már szinte mindenkin saját körmöt látok sima lakkozva vagy géllakkozva.
2014. máj. 9. 23:39
 2/4 anonim ***** válasza:
38%

szerintem ne legyen. nekem nem tetszenek :)

21f

2014. máj. 9. 23:46
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Tényleg nem divat már a műköröm. Különben is minek azt? Gyengíti az igazi körmöd, ami utána nagyon nehezen fog megerősödni, és a pasik sem szeretik a mű dolgokat. Szerintem növeld meg a körmöd amennyire szeretnéd, és fesd úgy ahogy szeretnéd. Sokkal jobban jársz, és másoknak is tetszeni fog. Az én körmöm is elég nagy, mindenki dicséri, hogy milyen szép hosszú, és hogy igazi.
2014. máj. 10. 08:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindenféle köröm divatos, ha jól van elkészítve. Jó szakember olyan munkát ad ki a keze közül, hogy laikusnak fel se tünik, hogy nem saját körömröl van szó. Jó szakember a körmödet sem reszeli papírvékonyra, ettől nem kell félni.

Az is jó megoldás lehet, ha zselére/porcelánra kérsz géllakkot. A lehetőségek tárháza végtelen.

A nails.hu és mukorom.hu oldalon kereshetsz körmöst a lakhelyed közelében, tudsz nézni referenciát is, és ötleteket is gyűjthetsz.

2014. máj. 10. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!