Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon azőrös vagyok, mit...

Nagyon azőrös vagyok, mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés
Nagyon sok a szőröm mindenhol, de tényleg mindenhol, amit csak el tudtok képzelni.....ez normális? Genetikailag ezt örököltem, de borzalmas. Ha majd esetleg párkapcsolatban leszek (később.) akkor ez egy fiút tuti zavarni fogja. MEg hát főleg ott lent... Nagyon félek és emiatt mindig stresszes vagyok, legszívesebben egész életemben szűz maradnék. Tudom hogy nagyon gáz ezen gondolkozni ilyen korán, de sokkal érettebbnek látszom a koromnál, plusz agyban is kicsit érettebb vagyok és hát megfodult ez a fejemben.... Borotválás néhány helyen beválik, a gyanta szintén, de valami más megoldás?

2014. máj. 12. 17:51
 1/9 anonim válasza:
Ugyan ez a helyzet 13/f nem tudom hogy mit csinálj.
2014. máj. 12. 17:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Borotvát dobjátok el, akármennyire "fájdalommentes" de úgy megerősödik tőle a szőrzet, hogy aztán nézhettek. A gyanta segít vagy esetleg epilátor. Tovább tart a simaság is és nem is erősíti meg annyira. Kérdezd meg anyukádat ha tudod, hogy ő mit ajánl. :)
2014. máj. 12. 18:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Szőrteleníts: gyanta, szőrtelenítő krém, epilátor...:)
2014. máj. 12. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
lehetnek hormonális okai. menjetek orvoshoz!
2014. máj. 12. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Csekkoltasd egy orvossal, de ha ő is azt mondja, hogy csak genetikai, akkor nincs mit tenni, el kell fogadnod magad. Tegyél meg mindent, hogy az adott helyzetből a legjobbat hozd ki. Én se ajánlanám a borotvát, helyette a gyantát vagy az epilátort. Először fáj, de én például megszoktam. Ne hagyd, hogy ez visszatartson téged, fiatal vagy még.
2014. máj. 12. 20:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Először is vizsgáltasd ki, mert ha mondjuk a hasad is sötét szőrös akkor az nem normális. Lehet hogy gyógyszerekkel megoldódna a gond.

Ha csak simán szőrösebb fajta vagy akkor gyantázz vagy kozmetikussal gyantáztass.

2014. máj. 12. 21:48
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi :/
2014. máj. 13. 17:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért nem kell ezen parázni, mert sok fiunak testzik a szőr, max nem vallják be. Nekem is az jön be már 13-14 éves korom óta, nemtom miért, ez van.
2014. máj. 13. 22:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Értem, de azért gondolom az a nagyon sok nem :S
2014. máj. 15. 19:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!