Ezek a parfümök eredetiek lehetnek?
Sziasztok!
Kezd elfogyni a Hugo Boss parfümöm, viszont itt ahol lakom, csak a Müllerben tudnám megvásárolni, nem olcsón.
Lehetséges az, hogy a linkelt oldalon található parfümök tényleg eredetiek? Vagy ez is csak egy kamuoldal a sok közül?
Előre is köszi a válaszokat!
Én inkább ezt az oldalt ajánlanám, ha netről akarsz rendelni.
Már többször rendeltem innen, és eredeti parfümöket kaptam:)
Köszi szépen! :)
És biztosan eredetiek voltak? Pasi létemre elég sóher vagyok, és nem szívesen adok ki 10 ezer felett valamire is, hanem vagyok meggyőződve h eredeti. :)
Szerintem eredetit kaptam. Az illatot többször megszaglásztam rendes parfümériában, kipróbáltam magamon is, és ugyan olyan az illata annak is, amit a netről rendeltem.
Itt vannak az oldalról vélemények:
Vagy más oldalakon is szét nézhetsz, ezek is elég megbízhatóak szerintem:
Én is az iparfumériáról szoktam rendelni, eddig eredetit kaptam mindig. Az értékelések alapján még rendelni mernék a parfum.hu, illatfelho.hu oldalakról is. A parfumcenter.hu oldalról megoszlanak a vélemények - a legtöbb parfümjük eredeti, de bele lehet futni hamisítványokba.
Általában elmondható, hogy ami 30, 50 ml kiszerelésű, az megbízhatóbb, mint a 100 ml-esek, amiket előszeretettel hamisítanak.
Kedves kérdező!
A www.parfumstart.hu oldalon kizárólag eredeti parfümök vannak, ráadásul 100% pénzvisszafizetési garancia mellett garantáljuk az eredetiségét! Termékeink Magyarországon forgalomba helyezett, hazai nagykereskedő cégektől beszerzett parfümök. Utánzattal, (pláne hamisítvánnyal) nem foglalkozunk. Az eredetiség garanciáról honlapunkon is olvashatsz a vásárlási feltételekben itt:
Sajnáljuk, hogy rossz tapasztalatod van az internetes oldalakkal kapcsolatban! Javasoljuk, hogy utánvéttel kérd a terméket, így fizetned csak akkor kell, ha a csomag már a kezedben van. Az eredetiség garanciánkkal pedig teljesen kockázat nélkül próbálhatsz ki minket!
Ha bármilyen további kérdésed lenne, bátran írj nekünk az info@parfumstart.hu címre!
Üdvözlettel,
Barkóczi Balázs - Parfumstart.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!