Nagyon rossz alakom van, mit tegyek? 13L
80/E-s mellem van és több mint kétszer akkora a fenekem mint az osztálytársaimé... Nem bírom, teljesen kvának nézek ki...
Nem tehetek róla hogy ilyen az alakom, anyukámtól örököltem. Nem tudok semmilyen ruhát úgy felvenni hogy ne tűnjek örömleánynak a melleim meg a fenekem nagysága miatt...
Ráadásul csak nemrég kezdtem el igazán "nőiesedni", tehát fél évvel ezelőttig normális méretű fenekem volt, a melleim pedig alulról súrolták a B méretet. Örültem is, hogy talán nem lesz olyan alakom mint szegény anyumnak, erre beindult ez...
Teljesen kivagyok ettől, belenézek a tükörbe és rosszul leszek, nem akarok olyannak tűnni de a melleim meg a fenekem miatt ígyis úgyis annak néznek... Pedig még csak 13 vagyok :(((
Mit tegyek, hogy megváltoztassam a rólam kialakult véleményt? Könnyű mondani hogy ne foglalkozzak a többiekkel de nagyon nehéz, hiszen nem direkt nézek ki így...
(172 cm vagyok 57 kilóval, úgyhogy túlsúlyos sem vagyok)
Fogadd el, hogy most már nem kislányos, hanem nőies az alakod.
Öltözködéssel nagyon is lehet ezt kezelni.
Aztán amikor idősebb leszel, akkor talán még élvezni is fogod, hogy így nézel ki. Merthogy sok nő, pont ilyen alakot szeretne.
Nyáron pl. hordhatsz A vonalú ruhákat, maxi. ruhát.
Rövidnadrágból csak olyat, amiből egyáltalán nem lóg ki a feneked.
Ne túl feszülős és kivágott felsőket hordjál.
Most pl. divatosak a laza blúzok, ingek, ami kényelmes és nem is mutat sokat, de azért jól néz ki.
Hidd el mindenkinek meg van a maga baja. Én pl. azért nem tudok rengeteg ruhát felhúzni, mert nincs hozzá mellem. Amiket felpróbálok, annak kb. a 80%-a nem jó emiatt.
Nagyon rossz??
Ez álom alak!
A tested változik, ezen minden ember átesik. Ez egy olyan dolog, amit el kell fogadni, ez a természet rendje. De azért megsúgom: akinek a teste nem változik sokat, az meg utána azért fog panaszkodni, hogy bezzeg neki miért nem lehet nagy melle és feneke. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!