Lányok? Kérdés?
KI tartja magát szépnek és ki nem?? Mi annak az oka, hogy szépnek tartod magadat, vagy éppen az ellenkezőjének? :)
Kort írjatok!
Én nem vagyok szép, és napnyugtáig sorolhatnám az érveket emellett.
Kor: Paleocén
F vagyok, de annyit tennék hozzá, h azok a lányok akik nem tartják magukat szépnek gyakran a médiából táplálkoznak, ahol kizárólag a tökéletes az elfogadható, de még akk sem ajánlott kimenni az utcára..
mindenki szép a maga módján, akár külsőleg, akár belsőleg, akár mind2, sajnos mindenki a külsőségeket preferálja, pedig csak beszélgetni kéne egymással, amiből kiderülne h a 10/10-es csaj lehet buta mint a föld, de a visszahúzódó szemüveges pattanásos csajszi meg olyan intellektuális és életképes h pislognánk..
kár titkolni h mindenki olyan párt akar aki a társa, lelkileg és felfogásban egyeznek, de ehelyett a külvilágnak keresünk párt, az a lényeg h menő legyen, az aktuális divat szerinti kinézetű, az lényegtelen h belül rohad, mindent a kinézetre és a tökéletes kapcsolat látszatára kell alapozni..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!