Az Asiai méretek, hogy vannak méretekben? (pl. S, M, L)
Figyelt kérdés
Nekem Az S-es felel meg, melyik az S-es méret Asiaban?2016. jún. 28. 14:15
1/5 anonim válasza:
Asia melyik csillagrendszerben van?
Nem vagyok kereskedő, csak webmester olyan helyen, ahol ruházati cikkeket is árusítunk. Nincs egyértelmű válasz, mert
- a méretezés nem egységes. pl. nálunk az egyik brand S méretű pólója, nagyobb, mint a másiké;
- nem írtad, milyen ruhadarabról van szó;
- egyes ázsiai cégek Ázsián kívüli célországba európai méretezést használnak, mások nem;
- általában véve az lehet irányadó, hogy ha ázsiai a méretezés, akkor eggyel nagyobbat válassz az európainál.
2/5 anonim válasza:
Ha neten rendelsz akkor leszokták írni, hogy hogyan kell átváltani a méreteket. Valamikor EU méretezést használnak, valamikor ázsiait.
Boltban meg nyilván felpróbálod.
Nekem van S-es és XL-es holmim is kínaiból.
3/5 A kérdező kommentje:
bikini :)
2016. jún. 28. 15:26
4/5 anonim válasza:
Megadott centik alapján szabad csak rendelni bárhonnan bármit is. Sehol nem egységesek a méretek.
5/5 Sunshinedoll válasza:
Inkább az L-es, de inkább centire nézd, ne méterre, mert még európai márkák között is változik a méretezés. Én egyszer rendeltem S-es méretre M-est kelet-ázsiából, és ilyen kislányra való méret jött :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!