Csajok nektek milyen parfüm jön be?
Figyelt kérdés
Vagy kit használ a pasitok, ami nagyon bejövős?:)2016. júl. 4. 15:42
1/9 anonim válasza:
Nekem nem jön be a mesterséges illat... számomra a parfümök büdösek. Mindegy milyen, taszít. A barátom csak illatmentes dezodort használ.
2/9 A kérdező kommentje:
De nem az ilyen csajokat kerdeztem mint te ..xdd
2016. júl. 4. 17:05
3/9 anonim válasza:
Playboy-osak jók szoktak lenni.:D
4/9 anonim válasza:
Sokminden bejön, amit nem szeretek azok a tömény illatok (1 million), meg az erősebb vanília. Vannak bizonyos illatok amik alapból kicsit szúrósak (mint az állott izzadság), erre még nem jöttem rá melyik összetevő. Legjobban a dohánylevél illatát szeretem (pl Burberry London).
5/9 anonim válasza:
Nekem bejön a 1billion is.Egyetlen problémám van vele,hogy sok embernek van már.És én az egyedi illatokat szeretem.Alapvetően szerintem kevés olyan pasi illat van,ami nem jön be.De a klasszikus illatokat már unom.
Még egy példának mondanám a Police parfümöket,azokat is nagyon szeretem.A barátom sokáig használt playboyt és 1billiont is.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönööm:)
2016. júl. 5. 01:45
7/9 anonim válasza:
Férfiakon én sem szerettem annyira a parfümöt, inkább a dezodort ,a barátom Lamborghini Intenso-t használ (Mo-n már nincs ha jól tudom) azért megőrülök :D
De parfümök közül nagyon tetszenek a Police illatai, valamint a Playboy parfümök is tényleg jók, én azt használok, és szerintem a férfi illatok is kellemesek :D
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:))
2016. júl. 5. 10:02
9/9 anonim válasza:
Fahrenheit a kedvencem, illetve a Black XS L-exces for men. :) De van a Zarának azt hiszem a Barcelona, az is nagyon fini, meg a kék Playboy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!