Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem szereti senki a...

Miért nem szereti senki a hosszu lábakat? : ' (

Figyelt kérdés
mindig is utáltam a lábaimat mert olyan hosszuak és áá.. nem tetszik:S de anyum mindig mondja h ne hülyéskedjek már a hosszu lábak a legszebbek stb.de még senki se dicsérte meg a hosszu lábam pedig szoktak dicsérni.. és rövid gatyát se merek felvenni :S a fokuszba is volt ilyen közvélemény kutatás és nem választották a hosszulábat:S a pasimtol is megkérdeztem h szép-e a hosszu láb és azt mondta h nem:( ugy utálom a lábaimat:((
2010. júl. 5. 23:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Pedig szerintem a legtöbb nő irigyel téged (köztük én is).
2010. júl. 5. 23:26
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Ez marha fura amit írsz mert a hosszú láb az etalon a hölgyeknél,A magassarkú cipő is optikailag hosszabbítja a lábakat a modellek is azért viselik .Inkább örülj mert klasszul néz ki a szép hosszú női láb .Látok egy ilyen csajt az utcán,az tuti,hogy utánafordulok.
2010. júl. 5. 23:27
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
én szeretem a hosszu lábakat és sztem nem vagyok ezzel egyedül :D
2010. júl. 5. 23:29
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
a hosszú lábak nagyon szépek és szexisek. de ha nem vagy arányos, szóval a felsőtested ötödakkora mint a lábaid, az már nem szép.
2010. júl. 5. 23:31
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Van különbség a gólyaláb, és a szexi, hosszú láb között. Utóbbit irigylem, pedig tökéletesen meg vagyok elégedve magammal (155 centi vagyok, gondolhatod, milyen "tacsilábaim" vannakXD), de ezt bárki csinosnak tartja. De ha túl hosszú és piszkafa, az joggal nem tetszik senkinek, mert nem szép. Ha ez az eset áll fel, akkor izmosíts, és formásodni fogsz;)
2010. júl. 6. 00:22
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Midennki hosszú lábakat szeretne. Minden pasi ezért van oda. nekem is hosszú lábam van és mindenki oda van érte.
2010. júl. 6. 00:56
 7/14 anonim ***** válasza:
31%
akkor vágd le :XDDDDDDD
2010. júl. 6. 03:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Mit meg nem adnék a hosszú lábakért!nekem rövid és tömzsi,160 centi vagyok,képzelheted milyen lehet..utálom:(

Akarsz cserélni?:)

2010. júl. 6. 08:55
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hosszú lábam van és nincs vele semmi bajom barátnőim irigylik a pasiknak pedig tetszik,de bizony van olyan is akinek meg nem, ezt így kell elfogadnod.

Amúgy érdekes a kérdésed,nem hallottam még olyan lányról akinek ez gondot jelentett volna.

2010. júl. 6. 09:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hosszú a lábam ,a combom ,de szép formás mert futok és tornázok is,igy mindenki dicséri,nem volt még aki lefikázta volna .. Úgyh sztem ez hüyleség ne aggódj,sokan cserélnének veled szerintem. Tornázz ha nem elég formás,enyém is elég plötyedt volt régebben
2010. júl. 6. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!