Ilyen esős hideg időben ti vennétek fel a helyemben csizmát?
Figyelt kérdés
bajban vagyok, hogy milyen cipőt vegyek föl az idő miatt van egy csizmám ami jó volna, csak félek hogy hülyének néznek, hogy igy május végén fleveszem2020. máj. 24. 08:39
1/5 anonim válasza:
A csizma szerintem mindig divatos lehet. Akár nyáron is - bár meleg időben annyira nem kellemes, viszont most hideg van eléggé (legalábbis nálunk). De egyébként ha magassarkú, akkor nem, mert csúszásveszély áll fenn.
Ja, majd a csizma és bundafétises rád fog írni, erre számíts.
2/5 anonim válasza:
Ha olyan a csizma, hogy nem ázik be, akkor nyugodtan vedd fel elég hideg van, nehogy felfázz lábról.
3/5 anonim válasza:
Csak úgy megkérdezem kíváncsiságból, hogy nálatok hány fok van?
Mivel jelenleg az Időkép szerint csak két helyen van 10 foknál hűvösebb, és abból az egyik Kékestető.
10 fok fölött nehogy már csizmát vegyél fel. Sportcipő és kész. Nincs hideg. 15-18 fok kellemes tavaszi idő.
5/5 anonim válasza:
Szerintem simán, én is ilyenkor fel szoktam venni azokat a csizmákat, amiket télen nem lehet hordani, például mert tükörsima talpuk van (szerintem májusban nincs csúszásveszély...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!