CASIO, ez a tökéles karóra?
Azért merült fel ez bennem, mert itt folyamatosan leszólnak minden márkát és típust.
Ilyeneket írnak minden órára, hogy: másolat, nem zafíros, kvarc, gagyi, divatmárka, ennyiért van jobb, túlárazott, magamutogatós,...
Akkor a legjobb alternatíva egy Casio, ugye?
Ha olcsón akarsz egy jó minőségű órát, a Casio az egyik legjobb választás lehet.
Nincs "tökéletes óra" amúgy. Irodába Seikot veszek, ha túrázni vagy hasonló, akkor digitális, ütésálló Casiom kerül elő, ha öltönyt veszek, akkor a féltve őrzött Longines-t veszem ki a dobozából. Szerintem nincs "tökéletes" karóra. Egy óra ugyanannyira öltöztető, mint amennyire praktikus használati tárgy.
A kvarc önmagában nem rossz. Az a rossz, amikor fognak egy 3 dolláros műanyag kvarc szerkezetet, bedobják egy borzalmas minőségű tokba, kap egy "minimalista" 4 centes számlapot, tesznek rá egy gagyi "dzsenüin ledör" szíjat, majd rácsapnak egy 150 dolláros árat.
Az sem baj önmagában, hogy nem zafír, a legtöbb Casio nem zafír, max hardlex, nekem is ilyen a Casiom (Pathfinder), ezek egyáltalán nem rosszak.
Nekem egy 12 éves Casiom van. Nagyon szeretem. Titánból van a szíja és a tokozása. Egy dolgot tud: mutatja az időt és a dátumot. Szép, elegáns darab. A 10 év elemélettartam szinte hónapra pontos volt. Két éve kellett benne elemet cseréltetnem.
Mostanában többször hordom az okosórát. De azért néha a Casiot is felveszem. Eleinte picit fura a fém a csuklómon. Pedig korábban egy évtizedig minden nap rajtam volt és akkor fel sem tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!