Váltsak stílust arra, hogy csak szoknyát hordok?
Szeretnék így tenni, de mindig belegondolok, hogy megéri-e?
Jó lesz-e, kényelmes lesz-e, csinos leszek-e?
Ilyen kérdések merülnek fel bennem, és félek belekezdeni...
20 éves lány vagyok
Sokáig megrögzött nadrágos voltam. Gyerekkorból úgy maradt meg bennem, hogy a szoknya és a harisnya kényelmetlen, macerás, nem praktikus. Aztán megtetszett néhány szoknya, női ruha a boltokban, elkezdtem először leggings-tunika kombókat viselni, majd rájöttem, hogy semmivel se kevésbé praktikusak a nőies darabok. Másik problémám volt vele, hogy magassarkút nem akarok hordani, de manapság még sportcipő mellé is divat szoknyát venni, meg azért akadnak csinos, de kényelmes laposabb talpú cipők. Annyira átestem a ló túloldalára, hogy egyszer kirándulni is szoknyában mentem, aztán hegyre felfelé kicsit nehezítette a dolgot. Tehát előfordul, hogy nadrágot veszek, de az utóbbi években sokkal jobban érzem magam szoknyában vagy egyberuhában. Még akár télen is, hiszen vannak vastag anyagú ruhák és szoknyák, jó meleg pamut és thermo harisnyák.
Érdemes vele kísérletezni, milyen ruhákban érzed jól magad.
Miert lenne jo, ha csak szoknyat hordanal? Nem ertem.
Valts, ha akarsz, de szerintem telen/ha megvan/bizonyos outfitekhez jobb a nadrag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!