Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az UGG csizmák. Folyt?!

Az UGG csizmák. Folyt?!

Figyelt kérdés

az UGG csizmák átáznak ? vagy nem? tehát ha tél van hó és vizes lesz akkor nem ázik át?

köszi

2010. szept. 10. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem átázik mert olyan mint egy mamusz..:D azomban vastag is.. hm.:D nemtudom.. ha nagyon nagy a hó/eső, akkor vaszleg átázik:s még nemvolt ugg-om bár most akarok egyet.:$:D
2010. szept. 10. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon nagyon nagy víz kell hogy átázzon legalábbis az enyémnek, tehát ha nem állsz 15 percet egy 20 centis pocsolyában akkor hóban is jó.
2010. szept. 10. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem 3 csizmám is van és egyik sem ázik be. Télen a nagy hóba, fagyba, latyakba hordom őket és bátran állíthatom, hogy megérik a pénzüket.

A fiúk szerint undorító a kinézete, de tök kényelmes és szerintem mindenhez fellehet venni! :)

2010. szept. 10. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem csak a fiúk szerint. ;)
2010. szept. 10. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha eredetit veszel azzal nem lesz bajod.
2010. szept. 10. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem undorító:( valahogy olyan stílusosan laza:) és kényelmes is lehet.:DD (1. voltam)
2010. szept. 10. 22:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Undorito. Semmi format nem ad labaknak, sot. Ausztral eredetu, csak mamusz hasznalatnak lett gyartva. Emberek ki nem mentek volna az utcara vele. Nem is lehetett, mindenki tudta, hogy teli mamusz. Csak azota lett "meno", miota eladtak a Co-t Amerikanak, nahat azok mindenbol divatot csinalnak.
2010. szept. 11. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!