Tegnap jött meg a futártól ez a szett, (ZARA) szerintetek hogy áll? Van még lehetőség visszaküldésre, el bizonytalanodtam picit. Szerintetek milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Esküvőre szeretnék ruhát bérelni,mivel nem szeretnék csak arra az egy alkalomra több tízezreket kiadni olyan ruhákra,amit csak akkor használnék,így jött az ötlet,hogy lenne e lehetőség bérelni..?
Olyan ami csomag autómatába postáz, diszkrét csomagolásban. Kommentben megírhatod azt is, hogy mi lenne a konkrét elképzelés, alsónemű, vagy strandra-fürdőbe való, esetleg mindkettő, és hogy mi az az árkategória amit hajlandó lennél áldozni rá. Mondjuk úgy, pl...
A megrendelt ruhákat mindig bolti átvétellel kértem eddig, mert ugye az ingyenes, de most nem tudom, mert az írja, hogy nincs hely a boltban.
Vagy rendeljek a netről olcsó kínait mert az is 1 évig bírja? Hiába veszek bármilyen márkás ruhaboltban egy rövidujjut, pár hónapig bírja.
Az csomagpontos boltba, csomagautomatába vagy hova viszi a csomagot?
Milyen más lehetőségeim vannak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!