Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tegnap jött meg a futártól ez...

Tegnap jött meg a futártól ez a szett, (ZARA) szerintetek hogy áll? Van még lehetőség visszaküldésre, el bizonytalanodtam picit. Szerintetek milyen?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

ma 13:47
 1/6 anonim válasza:
100%
Szerintem a hapsidnak tetszeni fog.
ma 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
ELöször azt hittem, rövidnadrágos pizsama
ma 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Eleg lapos a csecsed.
ma 17:45
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
A kérdezö szerintem fiú!
ma 18:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Már megoldódott a probléma, vissza küldettem, hiába a férfi osztályon volt ez a nadrág, ez nem férfi szabású.
ma 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:
4 Te is erted a viccet.
ma 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Van alkalmi ruha bérlésre lehetőség Győr-illetve környékén?

Esküvőre szeretnék ruhát bérelni,mivel nem szeretnék csak arra az egy alkalomra több tízezreket kiadni olyan ruhákra,amit csak akkor használnék,így jött az ötlet,hogy lenne e lehetőség bérelni..?

Lenne igény egy itthoni, magyarországi férfiaknak való alsónemű tanga, férfi úszó, fürdő, strand tanga internetes vásárlást kínáló lehetőségre?

Olyan ami csomag autómatába postáz, diszkrét csomagolásban. Kommentben megírhatod azt is, hogy mi lenne a konkrét elképzelés, alsónemű, vagy strandra-fürdőbe való, esetleg mindkettő, és hogy mi az az árkategória amit hajlandó lennél áldozni rá. Mondjuk úgy, pl...

Mióta nem lehet a Reservednél a megrendelt árut az üzletbe kérni, amiatt, hogy "nincs hely a boltban"?

A megrendelt ruhákat mindig bolti átvétellel kértem eddig, mert ugye az ingyenes, de most nem tudom, mert az írja, hogy nincs hely a boltban.

Férfiként milyen lehetőségeim vannak ha minőségi pólót szeretnék venni?

Vagy rendeljek a netről olcsó kínait mert az is 1 évig bírja? Hiába veszek bármilyen márkás ruhaboltban egy rövidujjut, pár hónapig bírja.

SHEIN-en mit jelent pontosan a "click and collect" szállítási lehetőség?

Az csomagpontos boltba, csomagautomatába vagy hova viszi a csomagot?

100% gyapjúkabátot beadhatok ruhatisztítóba?

Milyen más lehetőségeim vannak?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!