Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fekete szoknyához milyen...

Fekete szoknyához milyen felső illik?

Figyelt kérdés

Ballagásra megyek,blúzt nem akarok venni,mert a ballagókon lesz fehér blúz...de milyen felsőt vehetnék fel?

14/L

2009. ápr. 25. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Lila. Vagy milyen a hajad, és miből lehet válsztani? Majdnem minden illik hozzá, nézd a szabásást. Esetleg fekete-fehér mintás van? Mindegy, csak valami élénk és tiszta szín legyen! Pink, élénk zöld, piros, lila, bordó.Világoskék. Arany.Sáfrány, türkiz,Mintás még jobb lenne. Olyan színekkel, mint ami a tűzzománcban vagy az üvegablakokban szerepel.

Vagypedig drappot bézst, az mindig elegáns.

Ezek mind illenek a feketéhez: [link]

Tehát nem barnás őszies árnyalata a színnek, hanem a rózsaszines kékes. Az árnyalatot nézd.

Milyen a hajad és a bőröd?

2009. ápr. 25. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:

pink

piros

alma zöld

türkizkék... ezek a színek mind jól mennek a fekete színhez

én legtöbbször fekete nadrághoz szoktam viselni ezeket a felsőket de a fekete szoknyámhoz is nagyon jól mutatnak és feldobom még fekete kiegészítőkkel

2009. ápr. 25. 15:34
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Innen akármelyik felső jó. Kicsit zártabb formában is. Keress egy elegánsabb fazont és anyagút a ruháid közt és kérdezd meg itt, hogy az jó-e?

2009. ápr. 25. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
innen: [link]
2009. ápr. 25. 15:38
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi.

Nem tudom milyen lesz a hajam,szerintem vagy kivasalom és simáán kiengedem,vagy összefogom 2-be.A hajsütő nem göndöríti be a hajam...:S fodrászhoz nem lesz időm elmenni..

A bőröm világos,nem fehér,de azért látszik,h nem napoztam még sokat!

2009. ápr. 25. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!