Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem szólnak a tanárok ha...

Nem szólnak a tanárok ha magassarkú csizmát veszek?

Figyelt kérdés
Vettünk egy csizmát 5-6cm a sarka, kényelmes és könnyen tudok benne járni, csak nem tudom h iskolába felvehetem-e. Ti szólnátok miatta? Vagy nektek szóltak már a tanárok emiatt? 13 /L
2011. nov. 20. 09:42
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nekem is magassarkú csizmám van. És nem szóltak még.... 13/L
2011. nov. 26. 20:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem 13 évesen elmegy. Általános iskola végén, 7-8. osztályban már elvárható, hogy a lányok az ünnepségeken magas sarkúban jelenjenek meg. Úgyhogy akkor hétköznap is elfogadhatónak kell lennie. Meg valahol el kell kezdeni a gyakorlást, nem célszerű a ballagáson próbálkozni először tűsarkú körömcipővel, mert annak valószínűleg nem lesz jó vége. Jobb esetben legalább hasra eséssel nem zárul a mutatvány, de akkor is kiábrándító, ha a lány úgy veszi fel, hogy nem tanulta meg addigra normálisan viselni, és csak csetlik-botlik benne.

Viszont pont ma láttam egy boltban a következőt. Kiscsaj tuti nem volt 10 éves se, a családjával vásárolgatott, közben pedig irtó büszkén lépdelt a közepesen magas sarkú csizmájában. Azért ez tényleg egyértelműen korai...

Most direkt rákerestem a neten, és azt találtam, hogy a lányok lába átlagosan 13 éves korukig nő. (A fiúké valamivel tovább, még egy jó évig legalább.) Szóval sokkal előtte már csak azért sem tanácsos magas sarkút felvenni, mert a láb még fejlődésben van. 13 éves kor után viszont már nem nagyon változik, úgyhogy körülbelül onnantól lehet érdemes szép lassan elkezdeni tanulgatni a benne való járást minden lánynak.

2011. nov. 30. 00:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! :)
2011. dec. 1. 15:54
 14/15 anonim ***** válasza:
attól függ hova jársz
2011. dec. 25. 09:31
 15/15 anonim válasza:
Nekem 5.osztályosan volt egy teli talpu magas csizmám de futottam siettem benne és nem szóltak az irodalom tanárnőm még meg is dicsérte
2015. márc. 22. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!