Nem szólnak a tanárok ha magassarkú csizmát veszek?
Szerintem 13 évesen elmegy. Általános iskola végén, 7-8. osztályban már elvárható, hogy a lányok az ünnepségeken magas sarkúban jelenjenek meg. Úgyhogy akkor hétköznap is elfogadhatónak kell lennie. Meg valahol el kell kezdeni a gyakorlást, nem célszerű a ballagáson próbálkozni először tűsarkú körömcipővel, mert annak valószínűleg nem lesz jó vége. Jobb esetben legalább hasra eséssel nem zárul a mutatvány, de akkor is kiábrándító, ha a lány úgy veszi fel, hogy nem tanulta meg addigra normálisan viselni, és csak csetlik-botlik benne.
Viszont pont ma láttam egy boltban a következőt. Kiscsaj tuti nem volt 10 éves se, a családjával vásárolgatott, közben pedig irtó büszkén lépdelt a közepesen magas sarkú csizmájában. Azért ez tényleg egyértelműen korai...
Most direkt rákerestem a neten, és azt találtam, hogy a lányok lába átlagosan 13 éves korukig nő. (A fiúké valamivel tovább, még egy jó évig legalább.) Szóval sokkal előtte már csak azért sem tanácsos magas sarkút felvenni, mert a láb még fejlődésben van. 13 éves kor után viszont már nem nagyon változik, úgyhogy körülbelül onnantól lehet érdemes szép lassan elkezdeni tanulgatni a benne való járást minden lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!