A Tezenis melltartóméretezése mit fed?
Figyelt kérdés
1-5-ig vannak számozva, de nem tudom, hogy melyik szám milyen körméretet/kosarat takar. Tud valaki segíteni?2012. febr. 28. 15:50
1/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Veled várom a válaszokat.:)
2/3 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Nekem 75 A-s méretem van, és az 1-es szűk volt. Többet sajnos nem tudok. :(
3/3 A kérdező kommentje:
Azóta voltam kétszer, eléggé kaotikus a méretezés. 70C a "rendes" méretem, mégis a 3-as melltartók jók rám, amik elvileg 80 centire vannak kalibrálva. de nem érzem azt a plusz tíz centit a mellkasomon.
Szintúgy, a 2-es, elvileg M-es méretű bugyik jók rám, pedig XS/S között vagyok valahol altáj tekintetében. Szerintem mindenből 1-2 mérettel nagyobbat kell ott venni, mint amihez máshol hozzászokott az ember.
A 2-es melltartó (75-ös a Tezenis szerint) alig ért át, pedig annak is 5 centivel többnek kell lennie a mellkasomnál. De ugye ugyanez a cég az Intimissimi is, tehát ott dettó ugyanez van.
2012. aug. 19. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!