Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik a legstrapabíróbb cipő?

Melyik a legstrapabíróbb cipő?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra hogy az ára max 10 körül mozogjon. Saját tapasztalatok? (Ha van saját akkor csak olyat, hogy mikor csak azt az egyet használtad, nem váltottál másikkal stb.)

Adidas, Nike, Converse, LeCoq stb...

2009. aug. 30. 11:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
sztem a converse a legjobb. a nagy márka, a nike, nekem fél évig tartott, igaz nem a legjobb helyen futottam, bicikliztem, de annyira nem volt rossz, hogy ettől tönkremenjen. Converse tök tuti, mindenhova fel tudom venni. Most van 4 pár, van magasszáró is, meg szolid mintás is! Na persze alkalomra nem, de szinte bárhova máshova jó! És még kényelmes is!
2009. aug. 30. 11:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Adidas: ebből csak teremcipőm van (Stabil), 3 éve, nagyon jól bírja nincs szétszakadva egyáltalán, jó állapotban van.

Nike: utcai cipőm van ilyen-> az orrát könnyen lerúgom sajnos, de egyébként tökéletes.

Converse: ebből van 3 is, több éve viselem őket, a hátsó All Star felirat sajna lekopik, néha a csillag is a szárán. amúgy nagyon kényelmes, semmi baja.

többivel nincs tapasztalatom.

2009. aug. 30. 11:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Adidas Good Year talppal, 3 éve nyúzom, de semmi baja! Kényelmes, a talpa nem vált le, jóól bírja az esőt.. Kell ennél több? :D
2009. aug. 30. 11:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a Nike vált be (utcai).
2009. aug. 30. 11:59
 5/9 A kérdező kommentje:

18/F

Köszi. Van egy Nikem. Varrott + ragasztott. 3 hónap után vált a ragasztás a talpánál. De így bírja hogy többet is cserlgetek. Utcai. Van 2 Conversem. Oldalt szakad a talpa a ragsztásnál (dorkók) a másik stabilabb. Adidast még nem próbáltam. Volt Puma is, de szerteszét szakadt a lábamon. Itt ott szétszakad, ott levált, akkor lejött a bőrről a fehér nylon réteg is. Szinte lerohadt 6 hónapon belül az egész. Az Adidas szeretném kipróbálni mert van pár ismerősöm akiknek a supesdtar évek óta bírja. Most néztem még egy ilyet is, nagy sneakeres vagyok, de ez mégis annyira meg tetszett. Ez bírna a strapát szerintetek? :

[link]

2009. aug. 30. 12:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
[link] Na erre gondoltam, mondjuk lány vagyok, de ez a cipő unisex, kb 13000 Ft volt, amikor vettem
2009. aug. 30. 12:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy Adidas teremcipőm van, megvan vagy hat-hét éve, és azon túl, hogy a színe kifakult (világoskékből piszkosszürke lett az első mosásnál), nincs semmi baja. Nagyon strapabíró kis cipő, szeretem.
2009. aug. 30. 12:22
 8/9 anonim válasza:
Nekem a Tisza a kedvencem. Van belőle kettő, igaz elég drága, de télleg nagyon jó. Én szinte minden cipőt tönkrevágok, egy hónap alatt sikerül egy merő csimbókot csinálni belőle, de ezt nem tudtam legyőzni:DD
2009. szept. 1. 15:30
 9/9 A kérdező kommentje:
:D Köszi a válaszokat. Még mindig várok ha valakinek van tapasztalata. (A tiszát én is elég strapásnak tartom csak drága nagyon...)
2009. szept. 5. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!