Nem engedik a szüleim, hogy rocker legyek. Mit tegyek?
Hallgass rájuk. Még fiúknak is gáz, de egy lánynak nagyon.
A zenéz szeretheted és hallgathatod akkor is, ha nem öltözöl ízléstelen cuccokba.
A legtöbben szerencsére kinövik ezt a korszakot :)
Én is voltam "rockerlány" hordtam fekete felsőt meg bandás pólót, de bakancsot soha. Voltak fekete körmeim és sok fülbevalóm, szegecsláncom, de gyorsan kinőttem. Tele volt a szobám rocksztáros poszterekkel, sok-sok CD-t vettem a kedvenceimtől, aminek főleg anyám örült :D Nem akadályoztak meg semmiben, bár az anyai kritika hatásos volt, hamar lebeszélt a feketéről.
Ezután éles váltásként, első nagy szerelemként jött a discoláz, és inkább a színes, csajos rucikat részesítettem előnyben, megdobta az önbizalmamat és a rajongóim számát is :)
Persze így se voltam egyszerű kamaszlány, jó párszor jöttek a szüleim reggel a discohoz, mert nem találtam haza a buliból, de ezt is túléltük. Ez így volt szép és kerek. Nem voltam soha ribanc, k.rva vagy ilyesmi, csak mertem élni, kiélvezni a fiatalságom.
Attól hogy szereted az adott zenei stílust, nem feltétlen kell aszerint is élnek és öltözködnöd!
Hát, ha ennyi lázadás van benned, akkor anyádéknak igaza van.
Amúgy meg nem kötelező nekik öltözni. Szépen elmész és megkeresed a bakancs és cuccok árát, megveszed. Ennyi.
És rocker tényleg nem a ruhától leszel, ha anélkül nem is érzed magad annak, akkor csak egy nyomorék pózer leszel.
Nem attól leszel Rocker,hogy fekete ruhákat aggatsz magadra. Hordj olyat ami tetszik és közben hallgass rock zenét.
Ha tényleg sötétebb színekre akarsz váltani akkor inkább fokozatosan tedd, vegyél sötétkék pólókat, feketét és úgy haladj. A szüleidnek is lesz ideje hozzászokni :D
Legyél az.
Nem lehet meggátolni. Érezni kell. Az érzelmek pedig, nem törölhetők.
Ez a nem áll jól dolog elég relatív...inkább csak nekik nem tetszik. Vagy rosszul gondolom?
Ha szeretnéd, hogy a szüleid mindenbe beleszóljanak később, akkor engedelmeskedj. De mutathatsz önállóságot is.
Azaz csapj egy kis Slayert és ha kapsz kest, fogod magad megveszed a csukát vagy bakit ami tetszik, felteszed a nacira /vagy szoknyára ahogy én szoktam/ a láncot, egy jóféle bandás pólót kapsz fel és kész is vagy. Anyudék csak nem rángatják le rólad :P
Ha egy picit is rugalmasak a szüleid viszonylag hamar hozzászoknak. Ha nem, így jártak :))
Ha úgy érzed, hogy tényleg te vagy ha úgy öltözködsz, viselkedsz, akkor ne hagyd, hogy saját akaratuk szerint formáljanak. De ez saját vélemény, nálam bevált. Ám nem tudok felelősséget vállalni, hogy neked is bejön.
Ja, és az első bakimra gyűjtögettem és megvettem. Ha már megvan nem tudnak vele mit kezdeni...akárcsak a piercinggel.
Egy kort kérdezhetnék? Előre is köszi :) "Long live Rock n' Roll" \m/
Üdv, 17/L
Ilyenkor le kell harapni a szüleid fejét de azért előtte küld el őket a pics#ba.v
Amúgy rapper vagyok, de azért a valós véleményem: szerintem ha ekkora kurv#nagy elnyomásban élsz a szüleid által akkor ott baj van.
Ja meg ezt nem így kell intézni. Meg mondod nekik szépen hogy rocker vagyok b#zdmeg és sz#rok rátok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!