Fel lehet már venni nyári ruhát?
Figyelt kérdés
Ma megyek a barátommal halászbástyára és nem tudom mit vegyek fel arra gondoltam hogy felveszek egy fekete bokáig érő nyári ruhát farmerkabáttal és valami cipővel de nem tudom hogy hülyének fognak e nézni igaz hogy pár napja a nagy esőbe váci utcába rengeteg nőt láttam már combik felvágott nyári ruhába és minden nap látok még lányok így de nem tudom segítsetek:D#nyári-ruha
2014. máj. 6. 12:43
1/6 anonim válasza:
Ha te rengeteg nőt látsz már abban, akkor mégis mi a szent szaron vekengsz?
Én megfagynék abban, de ez teljesen más kérdés.
2/6 anonim válasza:
Te tudod, én vastag harisnya+farmerban fáztam tegnap, volt rajtam 2 pulcsi meg tavaszi kabát is... Én biztos nem mennék még ki nyári ruhában, de ha te nem fázol akkor te mehetsz.
3/6 anonim válasza:
Az elmúlt napokban pont tök hideg volt, 8 fok kb, én két vastag pulcsiban mászkáltam.
4/6 A kérdező kommentje:
de én a mai napról beszélel több mnt 20 fok van mindeki ujjatlanba mászkál
2014. máj. 6. 13:30
5/6 anonim válasza:
Itt ugyan nem. 16 fok és kva nagy szél, a nap nem is süt. Most jöttem haza dzsekiben és farmerban, majd' megfagytam.
6/6 anonim válasza:
Én már nagyon régóta nyári ruhát hordok, esős 10 fokban is, farmer vagy bőrdzsekivel, balerinával, körömcipővel vagy bakanccsal, harisnya nélkül persze.
Mondjuk én kocsival járok, nyilván ez számít, nem bumlizok tömeggel naponta órákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!