Banán alkattal kapcsolatos kérdések?
Figyelt kérdés
akkor is tartozhatok bele ha C kosaras vagyok ? (minden hol azt olvasom csak kis mellű lányok/ nők lehetnek ilyenek) mit érdemes hangsúlyozni ennél az alaknál ? Tényleg olyan borzalmas ?(volt egy kérdés ahol mindenki azt írta hogy ez a második legborzalmasabb alkat mert olyan semmilyen) ilyen alkattal kb hány kg-nak lehet lenni 170 cm hez ?2014. máj. 7. 12:00
1/5 anonim válasza:
C kosárral aligha.
Ugyanis a banán alkat lényege, hogy a mellbőséged, a derékbőséged és a csípőbőséged (feneked legnagyobb részén) nagyon közel van egymáshoz.
2/5 A kérdező kommentje:
hát igazából a mellbőség és csípőbőség között 2-3 cm különbség van a derekam 18-20 cm kevesebb és ezt még nem lehet homokórának betudni a kalkulátorok szerint lehet a túlsúly miatt sorolódtam ebbe a kategóriába ?
2014. máj. 7. 12:14
3/5 anonim válasza:
Könnyen lehet, ha előbb a derekadra híztál.
4/5 anonim válasza:
A kalkulátor is tévedhet. Egyrészt szerintem túl szigorúan veszi a különbséget, tehát te vlsz közelebb vagy a homokórához mint a banánhoz. Másrészt viszont ha hasra hízol, akkor az meg inkább alma.
Ne hordj olyasmit ami derékban túl bő, ha a ruhád követi az alakodat akkor jól fogsz kinézni.
5/5 anonim válasza:
Ha sportolsz és igényes vagy akkor barmilyen alkattal jól nézel ki,ha nem akkor a legjobb homokóraval is rosszul.
ENNYI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!