Színházba illik ez a ruha, vagy ez kevésbé elegáns?
2014. máj. 8. 13:10
1/9 anonim válasza:
Nekem a modellen túl mininek tűnik. Egyébként jó lenne, nem kell annyira kiöltözni, elég ha csinos vagy.
2/9 anonim válasza:
Szerintem is túl rövid, és kicsit hétköznapi. Nem venném fel színházba.
3/9 anonim válasza:
Szerintem sem lenne épp a legjobb választás.
5/9 anonim válasza:
Szinhazba egymast vagy az eloadast nezik az emberek?
6/9 anonim válasza:
Utolsó: Nyilván az előadást, de a jóízléshez tartozik azért az is, hogy az alkalomhoz illően öltözzünk fel. Mivel a színház nem egy mindennapos dolog, ezért nem is mindennapos öltözéket veszel fel.
7/9 anonim válasza:
Hm, utolsó, én egy héten 3-4x is megyek színházba, érthető, hogy sokszor nincs már kedvem kiöltözni. Persze igyekszem megadni a módját, bár én alapból csinosan öltözködöm, de nekem az egyik ismert, budapesti színház igazgatója mondta, hogy ő nem is szereti, ha kiöltöznek az emberek a színházba, mert a színházba kikapcsolódni mennek, azt meg nem lehet olyan ruhában, amiben feszélyezve érezik magukat. :-)
8/9 anonim válasza:
Kedves 6-os!
A kedves 7-es irta meg a frankot!
Szo szerint,en mindossze annyit tennek hozza,hogy mindenki maganak oltozik es nem masnak..
En is mindeg mindenhova azt veszek fel ami tetszik,illetve kenyelmes es jol erzem magam benne.
9/9 anonim válasza:
Persze mindenki úgy öltözik fel, ahogy akar, nekem még munkába, otthonra, szabadidőbe se férne bele ez a ruha. Ez van, mindenkinek más az ízlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!