Mit szólnátok, ha egyik lányismerősötök, aki 100 kiló felett van, leggingset venne fel? És olyan felsővel, ami nem takarja a fenékvonalát. Mit gondoltok egy ilyen lányról, miért öltözködik így?
Joga van mindenkinek olyan ruhat felvenni, ami tetszik neki. Az sem jobb, amikor a vekony lanyok felvesznek csipofarmert, es kibuggyan a haj oldalt.
Ezert szeretek kulfoldon elni, mert itt az emberek nem itelkeznek mas oltozete felett....
Ha jó ismerősöm, szólnék neki, hogy legközelebb hosszabb felsővel jobb lenne.
Egyébként egy csöppet sem találom kevésbé ízléstelennek, mintha ugyanezt egy vékony lány venné fel. MINDENKIRE egyaránt vonatkozik az, hogy a leggings NEM nadrág!
Amúgy némi súlyfelesleggel már sokkal kényelmesebb viselet egy leggings, mint egy merev nadrág.
Én nagyon megrökönyödtem, mikor megláttam pár napja egy ilyen lányt.
Egy közös ismerősünk megjegyezte, hogy milyen "bátor" ez a lány. De ezt inkább gúnyosan mondta.
Én csak szimplán nem értettem, hogy hogy tehetett ilyet. Tényleg ennyire nincs önkritikája. Vagy csak nem érdekli a többi ember véleménye?
Amúgy szerintem egy vékony lányon jól mutat.
"Mindenkinek joga van azt felvenni amit akar"
Igen amíg a jóízlés határain belül marad..vagy feltételezem te akkor azon se rökönyödnél meg ha az 50 éves sörhasú pasas rózsaszín miniszoknyában utazna a villamoson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!