Mi baja van mindenkinek a szilikon pánttal?
Igen én is mindig használok pántokat mert az nélkül nekem is csuszkál a melltartó,viszont nem érdekel ha milyen szinü pánthoz huzok milyen szinü pólót,mert én ki nem állhatom az átlátszót.Föleg nyáron,mert ha picit is megizzadok akkor ugy ragad a vállamra és nem kényelmes..ez miatt,nekem ez elég ok..
De azért akkor már ha nem huzok átlátszó pántokat,igyekszem mindig semleges szinű melltartót venni,nem épp pirosat vagy sárgát..:)
tegnap (is) volt szerencsém látni egy nőt szilikonpántos melltartó volt rajt, nem volt valami szép látvány...
az a legfőbb baj vele, hogy azt a funkciót nem tölti be, amiért ki lett találva: ez pedig a láthatatlanság, észrevehetetlenség. ugyan úgy virít, mint a többi normális melltartópánt. nem szólom meg azokat, akik ilyet hordanak, pusztán annyit gondolok róluk, hogy a szépérzékük nincs annyira helyén. ha mást nem zavar, hordja nyugodtan, én meg ha alkossak erről szabad véleményt.
"a pánt nélküli melltartó tiltólistás (ebből kifolyólag nem veszek fel ujjatlan pólót"
Amiről te beszélsz az a pántnélküli vagy más néven csőtop.
Az ujjatlan ugyanis ilyen:
S ha a méreteidből kifolyólag nem megoldás számodra a pántnélküli megoldás, akkor elárulom neked, hogy nagy mellre rohadtul előnytelen minden pántnélküli felső! Mert optikailag tovább nagyít és a mellet meg lehúzza!
A szilikonpánt pedig nem láthatatlan. Sárgul. Az külön gyönyörű, amikor nyáron alatta gyöngyözik az izzadtság.
X ezer éve én is hordtam, mint mindenki más. Sőt, egynémely akkori filmben is lehet látni. Ma már viszont túlhaladott dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!