Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol keressek ilyen ruhát?

Hol keressek ilyen ruhát?

Figyelt kérdés

Szeretnék olyan ruhát venni valahol,ami legalább térdig ér (ha térdig ér,az már jó),nem szűk,hanem ő szoknyarésze van.Akár olyan aminek a szoknyája tüllből kézül.Az lenne a lényeg hogy bő legyen,többrétegű.

Van "egyrétegű" térdig érő ruha több,de gondolkodtam hol tudnék venni olyat mint amit írtam.

Kölcsözni nem akarok,és nem is drága áron szeretném.

H&M-ben,c&a-ban,Camaieuben,Orsayban,Vögeleben szoktam váásrolni.Ezek közül csak az orsayban meg a Camaieuben szoktam ilyesmiket látni,de azoknak sem "több rétegű" az alsó része.A több rétegű alatt azt értem hogy pl. tüll alul,egy réteg másik anyag felül.

Az f&f-ben láttam néha hosszabb,bő szoknyás ruhákat,csak akkor nem volt időm próbálni meg vásárolni.

Érdekelnének a tippek.Gondolom legtöbben másfajta ruhákat hordanak,de nekem az a lényeg amit én keresnék.

2016. jún. 19. 22:29
 1/5 A kérdező kommentje:
*bő szoknyarésze van
2016. jún. 19. 22:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezeknek a ruháknak egy része gondolom alkalmi ruhaként funkcionál,úgy is árulják őket,de én nem szeretnék emiatt menyasszonyi ruhakölcsönzőbe meg szalonokba menni.Normális pénzért szeretnék venni,elérhető boltokban.Amiket felsoroltam,illetve olyan árkategóriában olcsóbb mintha valami szalonban venném.
2016. jún. 19. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Turi, pl Hádában szoktak ilyenek lenni. Máshol drágák az alkalmi ruhák.
2016. jún. 19. 22:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet,köszi :) Majd megnézem :)
2016. jún. 19. 23:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Gardróbcserén is találhatsz valami szépet.
2016. jún. 20. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!