Hol keressek ilyen ruhát?
Szeretnék olyan ruhát venni valahol,ami legalább térdig ér (ha térdig ér,az már jó),nem szűk,hanem ő szoknyarésze van.Akár olyan aminek a szoknyája tüllből kézül.Az lenne a lényeg hogy bő legyen,többrétegű.
Van "egyrétegű" térdig érő ruha több,de gondolkodtam hol tudnék venni olyat mint amit írtam.
Kölcsözni nem akarok,és nem is drága áron szeretném.
H&M-ben,c&a-ban,Camaieuben,Orsayban,Vögeleben szoktam váásrolni.Ezek közül csak az orsayban meg a Camaieuben szoktam ilyesmiket látni,de azoknak sem "több rétegű" az alsó része.A több rétegű alatt azt értem hogy pl. tüll alul,egy réteg másik anyag felül.
Az f&f-ben láttam néha hosszabb,bő szoknyás ruhákat,csak akkor nem volt időm próbálni meg vásárolni.
Érdekelnének a tippek.Gondolom legtöbben másfajta ruhákat hordanak,de nekem az a lényeg amit én keresnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!