Csak én szoktam tornadresszben lenni a lakásba?
Figyelt kérdés
(bugyi nélkül)2016. jún. 27. 09:09
1/9 anonim válasza:
Én meg meztelenül. És akkor mi van?
21/L
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem csak te, más is szokott dresszbe, catsuitba lenni, a merészebbek este is kimennek benne.
4/9 anonim válasza:
Én is szoktam tornadresszt hordani, leginkább hosszú ujjúakat, de én nem csak simán hordom hanem, többnyire alá öltözetnek hordom ha télen megyek ki kocogni. Ha simán munkába megyek vagy sétálni akkor body, de nekem a lába közt mindig kényelmetlen akárhogy hordom nem szeretem. Dressz ennyiből jó hogy nyakánál kell belebújni és felhúzni, praktikus sportolásra én abba tornázom itthon mert kényelmes, nem csúszkál összevissza rajtam, jól szellőzik jobban mint egy fürdőruha, és ha nagyon nagyon meleg van képes vagyok sötétedéskor kimenni benne kocogni de akkor szoktam felvenni legalább egy kis nadrágot hozzá. Egy időbe strandra is dresszbe jártam amikor a jobb vállamra forróvíz került és csúnyán megégett, akkor a bőrömet kímélnem kellett a naptól de imádtam strandra járni így dresszbe strandoltam. Páran megbámulták de nem érdekelt.
5/9 anonim válasza:
Ilyen strandos történetem nekem is volt korábbról. A fürdőruhám nyáron sosem bírta sokáig a betonnak köszönhetően, ráadásul gyorsan is nőttem, meg nem vigyáztam túlzottan rá, így általános iskola alsóban a nyári szünetben az előző tanéves tornadresszemben strandoltam. A szüleim másodiktól direkt a fényesebb anyagúból vettek mindig.
6/9 anonim válasza:
Én már nem hordom de van nekem is még amikor atletizáltam anno, de a barátnőm van úgy hogy azt vesz fel itthon nyáron ha forróság van bent a lakásban.
7/9 anonim válasza:
Én is hordom, bár inkább amikor tornázok, meg ha elmegyek bicajozni nyáron akkor is felszoktam venni egy dresszt. Lakásba csak úgy dresszbe lenni nyáron szoktam, mert akkor picit bevizezem félóránként és úgy nagyon jó.
Többnyire bodyt hordok számomra az a legjobb.
8/9 anonim válasza:
Én csak akkor ha tornázni készülök itthon, és nincs túlzottan meleg, mert ha meleg van akkor meztelen tornázom. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!